Switches, Hubs, and Modems
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Web management interface broken after firmware update

Web management interface broken after firmware update

I have three new switches (2 x 6600-48, and 1 5406zl). I had to update the firmware to get them to work with the SFP+ direct attach cables. I updated to K.14.60 using a TFTP server using the instructions included with the package.
The switches seem to be working perfectly except that the web management interface appears to be broken for all three. When I attempt to connect to port 80 using telnet the connection fails. It seems they aren't even listening.
I know the web interface worked before the upgrade. Has anybody seen this before or have any suggestions?
4 REPLIES
cenk sasmaztin
Honored Contributor

Re: Web management interface broken after firmware update

When I attempt to connect to port 80 using telnet the connection fails
??????

very nolmal telnet port use port 23
cenk

EckerA
Respected Contributor

Re: Web management interface broken after firmware update

Hi,
have you tried to reanable the web management with:
conf
web-man
wr mem

hth
alex
macrocozm
Advisor

Re: Web management interface broken after firmware update


> When I attempt to connect to port 80 using
> telnet the connection fails
> ??????

> very nolmal telnet port use port 23

What can I say, telnet still lives on!

Re: Web management interface broken after firmware update

Yesterday I rebooted the switches for probably the 7th time since the firmware update and the web interface came up normally. I didn't get a chance to try EckerA's suggestion, but I appreciate the input as I didn't try that as a troubleshooting method.

For the record. I'm aware telnet is on port 23. The telnet client acts as a useful troubleshooting tool to determine if network devices is listening on a certain port (like 80 for a web service). In fact I know people that can send a complete email message by using a telnet client to connect to an SMTP server.