HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CDE cannot run in KVM if OS installed from golden image

 
Isacc
Occasional Advisor

CDE cannot run in KVM if OS installed from golden image

hi expert,
I have several servers rx8640 and rx2660 to deploy. first I deploy to rx8640,after that I make golden image in this server and deploy the rest of the server with ignite.(done without problem).
I found problem if I want use GUI(CDE) from VGA port to KVM tft7600,GUI cannot load even I changes the console configuration from EFI,make new XF86config, reinstalled CDE.
the error say:
(==) Log file: "/var/X11/Xserver/logs/Xf86.0.log", Time: Thu Jul 16 16:07:18 2009
(==) Using config file: "/etc/X11/XF86Config"
(EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/hid/mouse_000
No such file or directory.
(EE) Mouse0: cannot open input device
(EE) PreInit failed for input device "Mouse0"
No core pointer

Fatal server error:
failed to initialize core devices

When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
Please report problems to your HP support representative.

what should I do??
3 REPLIES

Re: CDE cannot run in KVM if OS installed from golden image

As it says, if you have a support contract, you should contact the Response Center.
Isacc
Occasional Advisor

Re: CDE cannot run in KVM if OS installed from golden image

I think its the last choice to do, if anyone cant help me..hehehe....:D Is anyone has the same problem with me??
Isacc
Occasional Advisor

Re: CDE cannot run in KVM if OS installed from golden image

hello....can anyone help me solve this problem by myself without calling HP support or reinstall it from installer CD??

regards,

Isacc