HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Connecting a HVD10 to a K380 running 10.20

 
Marc Ahrendt
Super Advisor

Connecting a HVD10 to a K380 running 10.20

The issue I am having is that the 4 "HP 73.4GATLAS10K3_73_SCA" drives in the HVD10 show up in "ioscan -fn" as unclaimed and unknown ...yet the kernel has the sdisk driver. The 2 28696A HBAs used to connect to teh HVD10 show up claimed and use the scsi3 driver. I am at the point where I think it may be a patch issue, and my system has the HW bundle from 03/2000 and the general bundle from 12/2001. Any ideas on how to get this 4 disks to be claimed by the sdisk driver?
hola
2 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Connecting a HVD10 to a K380 running 10.20

Hm, must be a sort of patch problem, since HVD SCSI disk should bnormally work with this server. I can't remember if the HVD10 was supported with 10.20 ...

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Marc Ahrendt
Super Advisor

Re: Connecting a HVD10 to a K380 running 10.20

I found the solution after checking several past entries in the ITRC forums. The solution was to include the "disc3" driver into the kernel. Below is the link that provided me the answer:

http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?admit=109447627+1240699603568+28353475&threadId=26981
hola