HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Group Backup Process Getting Aborted with error "savegrp is already running"

 
Qureshi
Occasional Contributor

Group Backup Process Getting Aborted with error "savegrp is already running"

Below is output of mminfo -V

NGP.001 uegmn21.mobinil.eg.com 208 MB full index:e15b4aa2-00000004-49915426-49915425-01340000-0a3c0a01
3690399253 1274479996 05/22/10 01:13:16 05/29/10 05/29/10
0 213897187 4 0 401841619 213897188 cr
NGP.005 uegmn21.mobinil.eg.com 208 MB full index:e15b4aa2-00000004-49915426-49915425-01340000-0a3c0a01
3354859869 1274484905 05/22/10 02:35:05 05/29/10 05/29/10
0 213907935 4 0 435395378 213907936 cr

Please advice if anyone have any experience with same error.
1 REPLY
P Muralidhar Kini
Honored Contributor

Re: Group Backup Process Getting Aborted with error "savegrp is already running"

Hi Qureshi,

>> savegrp is already running
Looks like there might be some savegrp process that might be hung.
If Yes, then you need to locate these hung process using PS command and kill
those process. Once this is done, restarting the backup should solve the
problem.

Check the following link for more details -
http://www.ipnom.com/Legato-NetWorker-Commands/savegrp.html
"Group groupname aborted, savegroup is already running"

Regards,
Murali
Let There Be Rock - AC/DC