System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

LSM not starting after restoring ES45 from backup

Saju a r s
Advisor

LSM not starting after restoring ES45 from backup

Hi ,
I restored an ES45 simplex machine from it's backup.Now the machine is up , but lsm has not started .I am not able to ru any of the vol* commands .
pul451:/> voldisk list
lsm:voldisk: ERROR: Cannot get records from vold: Record not in disk group
pul451:/> ps -ef|grep vol
root 75 1 0.0 Feb 24 ?? 0:00.04 /sbin/vold -k
root 944 922 0.0 16:32:09 console 0:00.00 grep vol
pul451:/> cat /etc/vol/volboot
volboot 3.1 0.1
hostid pul451
end
###############################################################
###############################################################
###############################################################
###############################################################
###############################################################
###############################################################
###############################################################
#############################
pul451:/> volprint -Aht
lsm:volprint: ERROR: No disk groups loaded

Help please ...
2 REPLIES
Shardha
Valued Contributor

Re: LSM not starting after restoring ES45 from backup

hi,

please check you Kernal configuration file. whether it is enabled in the kernal file. if it is not modify the file and rebuild the Kernal. Alos check your sysconfigtab file.

sample file and path is attached

Shardha
Venkatesh BL
Honored Contributor

Re: LSM not starting after restoring ES45 from backup

Could you post the 'disklabel' output of the disks that are under LSM?