System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems while adding the member in Gicap

 
manish_mpc
Advisor

Problems while adding the member in Gicap

BL2:root-/>icapmanage -u -m prod -h vpar1 Enter the password for root on vpar1:
ERROR: Cannot set up secure communication with vpar1.
This error can occur for a number of reasons. Verify that you have
access to the specified host and that it is running a compatible and
supported version of Instant Capacity.
ERROR: The following low-level error occurred:
CIM_ERR_INVALID_NAMESPACE: root/cimv2/npar

icapmanage command failed.
7 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Problems while adding the member in Gicap

"running a compatible and
supported version of Instant Capacity."

This could be the problem.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
manish_mpc
Advisor

Re: Problems while adding the member in Gicap

i have installed same version of icap & wbem which is running on my other member servers
which having v3 0909
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Problems while adding the member in Gicap

This may help too:

http://bizsupport2.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=110&prodSeriesId=3218564&prodTypeId=18964&objectID=c01664458

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
manish_mpc
Advisor

Re: Problems while adding the member in Gicap

i tried, but no luck
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Problems while adding the member in Gicap

Did you check and reinstall all the WBEM providers?

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
manish_mpc
Advisor

Re: Problems while adding the member in Gicap

i have reinstalled wbem services not provider
shall i reinstall provder again
manish_mpc
Advisor

Re: Problems while adding the member in Gicap

I have reolved the issue. below are the acction taken from our side.
Problem: Certification Errors
1. remove GiCAPcert.pem & GiCAPpkey.pem files from /etc/opt/iCAP path from client.
2. remove clientname.pem file from /etc/opt/iCAP path of BL1
3. Regenerate the GiCAP keys:
# cd /etc/opt/iCAP
# ./GiCAP_keygen