Simpler Navigation coming for Servers and Operating Systems
Coming soon: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We will combine many of the older boards, and you won't have to click through so many levels to get at the information you need. If you are looking for an older board and do not find it, check the consolidated boards, as the posts are still there.
System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SNMP error when bonding set to active/backup

Highlighted
dovi5988
Occasional Visitor

SNMP error when bonding set to active/backup

Hi,

 

I have set up in linux mode=1 (active/backup). When doing an SNMP check I get back:

Compaq/HP Agent Check: status of the NIC logical group (standbyFailed)

 

Why is that if both interfaces are up?

 

[root@serv1 ~]# ethtool bond0 | grep Link
        Link detected: yes
[root@serv1 ~]# ethtool eth0 | grep Link
        Link detected: yes
[root@serv1 ~]# ethtool eth1 | grep Link
        Link detected: yes
[root@serv1 ~]#

 

 

P.S. This thread has been moved from Laserjet to Linux > sysadmin. - Hp Forum Moderator

2 REPLIES
dovi5988
Occasional Visitor

Re: SNMP error when bonding set to active/backup

Since no one is repsonding here does anyone know how to contact HP to get an answer?

Dennis Handly
Acclaimed Contributor

Re: SNMP error when bonding set to active/backup

>does anyone know how to contact HP to get an answer?

 

If you have a support contract try contacting the HPSC:
http://www.hp.com/go/hpsc