cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SWINSTALL not finding depot

SOLVED
Go to solution
shmo982
Occasional Contributor

SWINSTALL not finding depot

Hi all...I'm trying to install the rsync depot on a 11.31 but having issue w/swinstall... It cant find the depot file, I tried running the swinstall w/-s option (swinstall -s /var/spool/sw/*.depot) but it's still not working.. all i get is the blank swinstall gui. Any suggestions?
8 REPLIES
Patrick Wallek
Honored Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

Where did you put the depot? What is the name of the depot?

If you put the depot in /home/me and the name of it is rsync.depot, then to install it you need to do:

# swinstall -s /home/me/rsync.depot \*

Substitue your directory and depot name as appropriate, but put the ' \*' after then path to the depot (there is a space between them) as this tells swinstall to install everything in that particular depot.
shmo982
Occasional Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

Hi Patrick..
Actually I just tried that, I saw it on a similar thread, but still not working... I have the depot in the correct location.. I was trying to do this install on 2 servers, it worked on one but not the other, and both servers are very similar to each other.
Patrick Wallek
Honored Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

>>I have the depot in the correct location

Which is what?

>>it worked on one but not the other,

So what EXACTLY happened?

If you could please share the EXACT path to the depot file and the depot file name and also the EXACT command used and the output received, that would be most helpful.

shmo982
Occasional Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

Don't know what's going on, I re-downloaded the depot from HP and re-uploaded it to server and it worked!!! May be something happened to depot while I downloaded it from HP to my PC then uploaded it to server?
Patrick Wallek
Honored Contributor
Solution

Re: SWINSTALL not finding depot

That is entirely possible.
shmo982
Occasional Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

All the info you need is in attachment... thanks again for all your help... 10.99 points
Nido
Trusted Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

Hi,

How about downloading rsync again and trying one more time. I know you said, you're able to install the depot on other server.

Compare the cksum of the source depot from other server.

Also check the installation notes which says to install gettext, libiconv and popt before building or installing rsync package.

Good Luck!!
" Let Villagers Be Happy!! "
Steven E. Protter
Exalted Contributor

Re: SWINSTALL not finding depot

Shalom,

You must install all run time and build time dependencies. Check the dependencies of the dependencies.

Install the build time dependencies first.

rsync has caused me trouble on HP-UX over the years.

If it does not work from the depot, try compiling the source.

SEP
Steven E Protter
Owner of ISN Corporation
http://isnamerica.com
http://hpuxconsulting.com
Sponsor: http://hpux.ws
Twitter: http://twitter.com/hpuxlinux
Founder http://newdatacloud.com