cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Swinstall error

 
Jestin John Chacko
Regular Advisor

Swinstall error

Dear,

I am trying to install DNSUPGRADE in my server but during the execution of the command the following error comes

* Beginning Analysis and Execution
* Session selections have been saved in the file
"/.sw/sessions/swinstall.last".
* "Server1:/": 122 filesets have the selected revision already
installed.
* "Server1:/": 122 filesets were determined to be skipped in
the analysis phase.
ERROR: "Server1:/": 1 files had errors during this operation.
ERROR: "Server1:/": 1 filesets had errors.
* The execution phase failed for "Server1:/".
* Analysis and Execution had errors.


NOTE: More information may be found in the agent logfile using the
command "swjob -a log A Server1-0117 @ Server1:/".

======= 01/24/10 10:11:34 IST END swinstall SESSION (non-interactive)
(jobid=Server1-0117)



I had gone through the log files but i cant find the actual problem please help me in this issue.
7 REPLIES

Re: Swinstall error

>I had gone through the log files but I can't find the actual problem

What did the swjob output show?
Why were 122 filesets already installed? What were you installing, a quality pack?
What OS version do you have?
Jestin John Chacko
Regular Advisor

Re: Swinstall error

Dear,

The OS version is 11iv23

I am installing the bundle DNSUPGRADE c.9.3.2.4.0

the last part of the swjob output shows like this

* Summary of Analysis Phase:
* 122 of 155 filesets will be Skipped.
* 33 of 155 filesets had no Errors or Warnings.
* The Analysis Phase succeeded.


* Beginning the Install Execution Phase.
* Filesets: 33
* Files: 209
* Kbytes: 71776
* Installing bundle "DNSUPGRADE,r=C.9.3.2.4.0" .
NOTE: Saving the current system file at "/stand/system" to
"/stand/system.prev"
* The current configuration (including any changes being held for
next boot) has been exported to /tmp/get_sysfile.13330.
NOTE: The template file has been extracted from "/stand/vmunix"
It has been placed in "/stand/system" where it will be used
to build a new kernel.
* Installing fileset "PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0" (1 of
33).
ERROR: Could not access remote file
"/usr/share/man/man1m.Z/telnetd.1m" in software item
"PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0,a=HP-UX_B.11.23_IA/PA,v=HP,fr=1.0,fa=H P-UX_B.11.23_IA/PA:/"
due to an internal error on the remote system.
ERROR: Failed installing fileset "PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0".
Check the above output for details.
* Retry number 1 of 1 for loading files for fileset
"PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0".
* Installing fileset "PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0" (1 of
33).
ERROR: Could not access remote file
"/usr/share/man/man1m.Z/telnetd.1m" in software item
"PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0,a=HP-UX_B.11.23_IA/PA,v=HP,fr=1.0,fa=H P-UX_B.11.23_IA/PA:/"
due to an internal error on the remote system.
ERROR: Failed installing fileset "PHNE_35770.INET-ENG-A-MAN,r=1.0".
Check the above output for details.



is it because my DNSUPGRADE bundle is corrupted i am little bit confused by seeing this


please help me
AVV
Super Advisor

Re: Swinstall error

Hi,

Can you try to install some other products in preview mode, just to ensure your setting in hosts file and nswswitch are okay. Then we will come to the product issue if it is.

How do you feel ?
Michael Steele_2
Honored Contributor

Re: Swinstall error

HI

Please post the 'swinstall' command. Are there any '@' characters?

#######################

Are you trying to install a depot from the local system and getting an error message related to a REMOTE system? If the depot is on the local / same server then verify all your options don't have 'remote' in them and allow local resolution.

#########################

In your /etc/hosts file verify configuration:

127.0.0.1 loopback local_server
a.b.c.d local_server

If it is so, remove the local_server entry in the loopback ip address line and restart swagentd if necessary after that.
Support Fatherhood - Stop Family Law
Jestin John Chacko
Regular Advisor

Re: Swinstall error

Dear ajeshetta :)


Thanks for this valuable reply

I had tried swinstall for the md5checksum tool prior to this but it also shows the same result.

Now i will check out the hosts entry and nsswitch file.i guess i can find something wrong over there.
Jestin John Chacko
Regular Advisor

Re: Swinstall error

Dear,

Thank again to especially to ajesh and michael,

the problem was with the hosts entry.


Thanks to all forum members who helped me in this issue.


Taifur
Respected Contributor

Re: Swinstall error

Hi,

Try to register the depot software and install the depot.

Rgds//
Taifur