System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"error getting while creating the depot"

 
Rahul Rai_1
Frequent Advisor

"error getting while creating the depot"

Hello Team,

I am getting errors while I am trying to create a depot, please go through with the logs, and sugest us.

Thanks in advance.
6 REPLIES
TTr
Honored Contributor

Re: "error getting while creating the depot"

Did you go through the logs? Did you happen to notice the following
> ERROR: More information may be found in the agent logfile using the command "swjob -a log devcde01-0251 @ devcde01:/tmp/patch/depot"

The error "execution failed..." does not say much does it.
Rahul Rai_1
Frequent Advisor

Re: "error getting while creating the depot"

Dear TTr,

when we are running the swjob* command we are getting below messages,

root@devcde01[/tmp/patch]# swjob -a log devcde01-0254 @devcde01:/tmp/patch/depot
======= 09/21/09 08:18:54 EDT BEGIN verify AGENT SESSION (pid=12555)
(jobid=devcde01-0254)

* Agent session started for user
"root@devcde01.unix.gsm1900.org". (pid=12555)

* Beginning Analysis Phase.
* Target: devcde01:/tmp/patch/depot
* Target logfile: devcde01:/tmp/patch/depot/swagent.log
* Reading source for file information.
NOTE: The filesystems in the filesystem table will not be checked
against those currently mounted because the
"mount_all_filesystems" option is set to "false".
* Available PHSS_32508.ACXX,r=1.0
* Available PHSS_32509.C,r=1.0
* Available PHSS_32510.LANG-AUX,r=1.0

* Summary of Analysis Phase:
Verified BUNDLE,r=B.2009.09.21
Verified PHSS_32508.ACXX,r=1.0
Verified PHSS_32509.C,r=1.0
Verified PHSS_32510.LANG-AUX,r=1.0
* 3 of 3 filesets had no Errors or Warnings.
* The Analysis Phase succeeded.


======= 09/21/09 08:18:55 EDT END verify AGENT SESSION (pid=12555)
(jobid=devcde01-0254)

Regards,
Rahul Rai.
kobylka
Valued Contributor

Re: "error getting while creating the depot"

Hello!

Seams like first swcopy fails for some reason. After script finishes try to get the agent log for the failed swcopy and post again.

Agent log you provided was:

root@devcde01[/tmp/patch]# swjob -a log devcde01-0254 @devcde01:/tmp/patch/depot

which corresponds to verification (devcde01-0254), not to failed swcopy (devcde01-0251):

ERROR: More information may be found in the agent logfile using the
command "swjob -a log devcde01-0251 @
devcde01:/tmp/patch/depot".


Kind regards,

Kobylka
TTr
Honored Contributor

Re: "error getting while creating the depot"

> when we are running the swjob*
There are two patches and two swcopy commands in the crerate_depot script. You gave us the log for the second swcopy which suceeded and had no errors. You need to look in the "01-0251" job not the "01-0254" job.
gb karki
Frequent Advisor

Re: "error getting while creating the depot"

Hi TTr,

I'm team member of Rahul.

Please see the below logs, as per your mail.

root@devcde01[/tmp/patch/depot]# swjob -a log devcde01-0251 @devcde01:/tmp/patch/depot
======= 09/21/09 08:18:35 EDT BEGIN copy AGENT SESSION (pid=12515)
(jobid=devcde01-0251)

* Agent session started for user
"root@devcde01.unix.gsm1900.org". (pid=12515)

* Beginning Analysis Phase.
* Source:
devcde01.unix.gsm1900.org:/tmp/patch/PHSS_32508.depot
* Target: devcde01:/tmp/patch/depot
* Target logfile: devcde01:/tmp/patch/depot/swagent.log
* Reading source for product information.
NOTE: The filesystems in the filesystem table will not be checked
against those currently mounted because the
"mount_all_filesystems" option is set to "false".
* Reading source for file information.
NOTE: The used disk space on filesystem "/tmp" is estimated to
increase by 11960 Kbytes.
This will leave 4716957 Kbytes of available user disk space
after the installation.

* Summary of Analysis Phase:
* 1 of 1 filesets had no Errors or Warnings.
* The Analysis Phase succeeded.


* Beginning the Copy Execution Phase.
* Filesets: 1
* Files: 4
* Kbytes: 29521
ERROR: Failed to register "/tmp/patch/depot". You must register it
later using the "swreg" command.
* Copying fileset "PHSS_32508.ACXX,r=1.0" (1 of 1).

* Summary of Execution Phase:
* 1 of 1 filesets had no Errors or Warnings.
ERROR: The Execution Phase had errors. See the above output for
details.


======= 09/21/09 08:18:41 EDT END copy AGENT SESSION (pid=12515)
(jobid=devcde01-0251)
root@devcde01[/tmp/patch/depot]#

Regards
Karki

Re: "error getting while creating the depot"

>ERROR: Failed to register "/tmp/patch/depot".

This is your problem.

If you can't get this solved, you can simply install PHSS_32508 & PHSS_32509 by themselves, they don't need to reboot.

You might want to check the checksum of PHSS_32508, since only that one was bad.