System Administration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"evweb eventviewer -L" command not working properly

Marilia
Occasional Advisor

"evweb eventviewer -L" command not working properly

Hello experts,

I am using the "evweb eventviewer -L" command in a script to check when the power supply is unplugged and restored. The first time I unplugged the power supply (23:21) I checked the "evweb eventviewer -L " command and got the corresponding power information below.

EvArchNo Severity Event # Event Category Archive Time Summary
========= =========== ============== ============== =================== ==============
87 Information 152 System Power 2011-01-21 23:30:32 Power suppl...
86 Information 143 System Power 2011-01-21 23:30:31 Power suppl...
85 Warning 137 System Power 2011-01-21 23:21:04 Power suppl...
84 Warning 153 System Power 2011-01-21 23:21:03 Power suppl...

After I plugged and unplugged 4 times (until 01:18) same information was displayed (no update regarding the new power supply events was displayed), as you can see also on log_cmd.txt.

EvArchNo Severity Event # Event Category Archive Time Summary
========= =========== ============== ============== =================== ==============
87 Information 152 System Power 2011-01-21 23:30:32 Power suppl...
86 Information 143 System Power 2011-01-21 23:30:31 Power suppl...
85 Warning 137 System Power 2011-01-21 23:21:04 Power suppl...
84 Warning 153 System Power 2011-01-21 23:21:03 Power suppl...


The questions are:

1) Why the "evweb eventviewer -L" command is not showing all the power suplly events?

2) why log keeps the same information?
And if this is the normal behaviour, then: log shouldn't be clear every 5 minutes in order to avoid to have same alarm even when is cleared?


Thanks and Regards,
Marilia
1 REPLY
Marilia
Occasional Advisor

Re: "evweb eventviewer -L" command not working properly

Hello,

Can someone help me?

Thanks,
Marilia