cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Discovery doesn't find ILO

JoostdeHeer
Advisor

Discovery doesn't find ILO

Hello,

 

We have two ESX servers (5.1 with the HP image 'HP-ESXi-5.1.0-standard-iso) where discovery doesn't recognise the ILO management interface. During discovery the following warning is displayed:

 

Minor:    The discovered server cannot be associated with its management
          processor. For Windows and Linux, verify that the supported HP
          Insight Management Agents or WBEM provider is installed on the
          server. For HP-UX, verify that the WBEM Services version has the
          Management Processor provider. Also, verify that the management
          processor has been discovered in HP SIM.

 

The serial number is correctly discovered. When I manually discover the management processor, it is discovered but attached to a dummy server with the serial number as name.

 

Anyone knows how I can solve this problem?

 

Joost

2 REPLIES
n0kia
Valued Contributor

Re: Discovery doesn't find ILO

Hello,

 

I would restart your CIM Server through the Vsphere client > Configuration > Security Profile >  then retry the discovery again on your host first.

 

are the server gen 8s?

 

 

 

JoostdeHeer
Advisor

Re: Discovery doesn't find ILO

Hello,

 

I restarted CIM, but that didn't help. The servers are DL380 G6's, and I'm using SIM 7.4.

 

Attached is the output of the identification job. I don't see anything wrong in there.