Storage Boards Cleanup
To make it easier to find information about HPE Storage products and solutions, we are doing spring cleaning. This includes consolidation of some older boards, and a simpler structure that more accurately reflects how people use HPE Storage.
Tape Libraries and Drives
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

sheapa77
Occasional Visitor

HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

hi,
i have new HP Proliant DL 380 G5 server with Winodws 2008 standard 64 bit. I connect my HP Storagework Utrium 920 using SCSI cable to my server.its not first time i configure external drive but i cant see the drive on the device manager.
i try to change the SCSI ID on the Tape drive from 3 which is the default one to 4...but i couldnt see the tape drive.

i really need help in this issue.
4 REPLIES
Rob Leadbeater
Honored Contributor

Re: HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

Hi,

Can you see the tape drive in the BIOS of the SCSI card as the system boots up ?

Cheers,

Rob

Re: HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

sheapa77
Occasional Visitor

Re: HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

Dear Rob,

i cant see the tape drive in the BIOS of the SCSI card.
Russell C. Smith
Valued Contributor

Re: HP Storagework Ultium 920 not working with windows 2008 64 bit

Hi Sheapa77,

Please try the following:

1) Check that the HP Ultrium 920 is powered on.
2) Check that the SCSI cable is properly connected to the adapter.
3) Check that the SCSI cable is properly connected to the bottom (not the top) connector at the back of the HP Ultrium 920 tape drive and that the green "ACT TERM" LED is on.
4) If the above does help try replacing the SCSI cable with another "good" one if possible.
5) In Device Manager do a manual scan for new hardware.

If none of the above works please confirm:

1) The SCSI adapter connected to the Ultrium 920.
2) Are you able to see the adapter in Device Manager?
3) Is the adapter properly configured with the latest available drivers?