Tape Libraries and Drives
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

JohnWRuffo
Honored Contributor

L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

Has anyone been successful with L&TT 3.4SR1a on Red Hat Servers? I have tried to run the tool on two different servers and both servers had a panic when I try to "select 1" to get drive info. The screen shows "Discovering drives in library" and then the server dies with nothing logged as a problem.

Systems: DL380G3 with dual channel U320 connecting to a MSL6030 with one LTO-2 460 drive. All bios up to date!
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt
4 REPLIES
Jan Klier
Respected Contributor

Re: L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

Dear Ruffo,

This is a supported configuration, and we're not aware a problem at this time. Would you be willing to try an older version to see if that would work? Send e-mail to ltt_team@hp.com and we can send you the URL to an older version of L&TT.

Jan Klier
L&TT Team
JohnWRuffo
Honored Contributor

Re: L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

Sure Jan... we can try an older version. Deploying the L&TT on our Linux Servers at this point is still a luxury, but I forsee this will soon be required.

Is there a version of the L&TT for 2.1 & 3.0 in the works?
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt
JohnWRuffo
Honored Contributor

Re: L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

Jan... we are still working some other errors out which may have been interfering with the L&TT. I have the silly thing running great on a ML570G1 running RHEL3.0... so, after we get square... I will let you know.
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt
JohnWRuffo
Honored Contributor

Re: L&TT on RHAS2.1 and/or RHEL3.0

Ok, Jan:

Here is the latest... we have tried this on 5 separate DL380's.

DL380 G3 with 4Gb to 5Gb RAM
Dual Channel Ultra320 (LSI chipset)
MSL6030 with two 460 drives
Fresh install of RHEL 3.0 Update 2

I have updated the bios on the DL380 G3, the MSL6030 and the 460 drives...

Our configuration, no mater what version of the L&TT we use (I tried 3.4SR1a and 3.5 for red hat 9), causes a kernel panic. We get it to do a scan of the hardware and the drives and the 6030 are presented to be "selected". After that, we "select 1" and boom... hardware is frozen and we have to cold reboot.

When we do this, on a ML570 Generation 1 with the Ultra3 scsi card and the library, we have no errors and no problems with any function of the L&TT.

Could the Ultra320 card (LSI chipset) be causing the blowup? Is there something in the DL380 we need to do? What do I do next?

BTW... the link that you me sent was for the Itanium Chipset (64 bit) HEHE OOPS!
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt