Storage Boards Cleanup
To make it easier to find information about HPE Storage products and solutions, we are doing spring cleaning. This includes consolidation of some older boards, and a simpler structure that more accurately reflects how people use HPE Storage.
Tape Libraries and Drives
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SDLT Problesms.

Jorge Fabian Mancilla F
Occasional Contributor

SDLT Problesms.

Something similar. We have a new Proliant ML530 Dual 3.0 Ghz processor,Windosws 2000 SP4, and latest drivers, and firmware, but we are using a Internal 110/220 SDLT. The problem we have is lost of conectivity during a backup -Windows backup-. We have Veritas 9.0 -the same error-. We check everything: SCSI Cables, Array controllers, other SDLT, and the problem continue. The weird thing is this, analyze!

We are using a Raid Array 5312/128 Mb with 4 HD Raid 5 Level. The Hard drives are U320, faster than the Raid Array Controller that is only Ultra3Wide. The configuration is: SDLT connected to the internal motherboard SCSI (2 available ports) and the RAID Array on a PCI-X slot (133 Mhz). Using any internal SCSI ports the problem continue. Using the RAID Array SCSI Port B on the 5312 Controller the problem continue. How do we detect the backup problem?. After severals backups with verification -randomly number of successfull backups,in our case 2,5,10 then crash, just to mention- the OS detect and ID Event 11 \device controller error on Tape0.

We are not sure about the problem, but we are thinking this may be a problem of speed betweeen different types of BUS SCSI speeds.

The problem is not the software, OS or SDLT. The problem is some type of connectivity betweeen all this hardware the we are still looking for.

I hope this could help you!. And if you have success let us know!

2 REPLIES
Leon Rosier
Respected Contributor

Re: SDLT Problesms.

Install LTT on your server and test your configuration with it. Another possiblity is to use windows backup. You can use this by stopping the Veritas services. check your eventlog and backuplogs if there are any sign of overtemperature detection.

Leon
Allan_24
Regular Advisor

Re: SDLT Problesms.

Hi,
Try to use another SCSI card complied with Ultra2 and later. (don't try to use on-board)
and lastly look for DLTSage_xTalk, it might help you to solve your problem.
"You should be working"