Tape Libraries and Drives
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Ultrium 800GB Tape keeps ejecting. Tape light illuminates

Ultrium 800GB Tape keeps ejecting. Tape light illuminates

I have an HP Proliant ML 350 G4 storage server that I use as my backup server, 2003 Standard SP2, Hp Storage works Ultrium 448 drive.

Here is the issue I'm having. I purchased some Ultrium LTO3 800GB (C7973A) and when I place them inside the tape drive they eject them tape light starts blinking.

I currently use ultrium LTO2 (C7972A) 400GB they work just fine as always. Ofcourse I made sure the drive accepts the Ultrium LTO3 800GB.....just wondering why they keep ejecting?

tape Light (yellow)stops blinking when I put in my normal 400GB tapes...it's just the new 800's I have that causes a problem.

I'm using Backup Exec 11D as my backup application aswell.

Any suggestions.....

thanks in advance
2 REPLIES
Pieter 't Hart
Honored Contributor

Re: Ultrium 800GB Tape keeps ejecting. Tape light illuminates

>>>
Ofcourse I made sure the drive accepts the Ultrium LTO3 800GB
<<

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/en/WF06a/12169-304612-3446236-3446236-3446236-463702.html
only mentions : Recording Technology
LTO-2 Ultrium 448

with lto3 it's:
LTO-3 Ultrium 960, LTO-3 Ultrium 920
i guess this needs aother drive!

Pieter

Re: Ultrium 800GB Tape keeps ejecting. Tape light illuminates

thanks peiter

this rep assured me after I asked about that very thing they'd work. Their going back.

thanks.