UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Failed to Deploy new Package in UCMDB

Advisor

Failed to Deploy new Package in UCMDB

Hello,

 

I'm trying to create a new adapter.. I have modified the GDBA adapter has per the document and trying to deploy, But errors are throwing out when deploying that package from the Package Manager in UCMDB.  This is what I'm getting "Resource type is not Supported".. Can anyone let me know how to solve this.

 

Thanks in advance..

9 REPLIES
HPE Expert

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Please check mam.packaging log. It will give more info.

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Advisor

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Hi Dima,

 

I checked the mam.packaging log file.. I have got the below errors But not sure why I'm getting this.. Can you please let me know..

 

INFO ] [qtp871646192-176] - C:\hp\UCMDB\UCMDBServer\bin\..\conf\factory_packages doesn't exist
[ERROR] [qtp871646192-176] - Deployer for subsystem [Test] doesn't exist
[ERROR] [qtp871646192-176] - <Customer <1, id name: Default Client>failed to initilize subsystem Test for package Test.zip
[ERROR CODE- 10] appilog.common.system.types.packaging.PackageException: failed to initilize subsystem Test for package Test.zip

 

Thanks,

HPE Expert

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Could you please upload your package and mam.packaging .log file?

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Advisor

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Hi Dima,

 

I have uploaded the package and the mam.packaging.log file. 

 

Thanks for the support.

HPE Expert

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Which version of UCMDB you're going to deploy this on?

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Advisor

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

We are planning to deploy this package on HP UCMDB 10.01 version.

Occasional Contributor

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

I'm getting the same error on UD10.01 CUP2 instance. Did you guys ever find out the cause? What was the resolution?

 

Thanks

--Shawn

HPE Expert

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

The problem is most probably in package structure.

Please raise the support case.

 

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Occasional Contributor

Re: Failed to Deploy new Package in UCMDB

Dima is right. The package structure is not correct.
When you open the zip package, you should see directly the adapterCode, discoveryPatterns and discovery Scripts folders.
You can try to export an existing package and check it structure.

Regards
-Ben
Regards
-Ben

If you find this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS and show your appreciation.
Although I work for HPE, my posts and replies are my own opinion and not those of HPE.
//Add this to "OnDomLoad" event