UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Integration Studio fails to Launch

SOLVED
Go to Solution
Occasional Contributor

Integration Studio fails to Launch

Has anybody seen this problem and know how to fix?

First, I'm using uCMDB version 10.22.290 on RHEL 7.2 and openjdk version "1.8.0_111"

  1. I start firefox 45.5.0 ESR (Note: firefox and OMi are running on the same machine)
  2. point browser to https://FQDN/omi
  3. log into OMi
  4. select Administration->Integration Studio
  • IcedTea-web begins to load
  • I get an alert popup that uCMDB uses resources from https://FQDN/ucmdb-ui/static/appletJars and https://FQDN/ucmdb-ui/applet and asks if i'm sure I want to run the application.
  • I click "yes" then get the following exception:


Exception in thread "Thread-8" java.lang.SecurityException: Changing the SecurityManager is not allowed.
        at net.sourceforge.jnlp.runtime.JNLPSecurityManager.checkPermission(JNLPSecurityManager.java:277)
        at java.lang.System.setSecurityManager0(System.java:300)
        at java.lang.System.setSecurityManager(System.java:291)
        at com.hp.ucmdb.ui.shared.applet.tools.UCMDBAppletLauncher.setUpClassLoader(UCMDBAppletLauncher.java:198)
        at com.hp.ucmdb.ui.shared.applet.tools.UCMDBAppletLauncher.doInit(UCMDBAppletLauncher.java:117)
        at com.hp.ucmdb.ui.shared.applet.tools.UCMDBAppletLauncher.access$100(UCMDBAppletLauncher.java:18)
        at com.hp.ucmdb.ui.shared.applet.tools.UCMDBAppletLauncher$1.run(UCMDBAppletLauncher.java:68)
        at com.hp.ucmdb.ui.shared.applet.tools.ProgressReporter$1.run(ProgressReporter.java:107)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

2 REPLIES

Re: Integration Studio fails to Launch

Looking at the Support Matrix, seems like RHEL 7.2 and firefox on Linux aren't supported for UCMDB 10.22.

https://softwaresupport.hpe.com/group/softwaresupport/search-result/-/facetsearch/document/KM02518466

 

 

Occasional Contributor

Re: Integration Studio fails to Launch

Thanks: I switched the client to a windows machine and using IE 11. Integration Studio loads and works fine now. I'll run with that.

//Add this to "OnDomLoad" event