UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

TypeError: 'NoneType' object is not iterable

Frequent Advisor

TypeError: 'NoneType' object is not iterable

Hello All,

 

I am running

 

Server version: 10.01.CUP9 build: 635

 

I am trying to run the out of the box NNMi integration. This used to work fine but now I receive an error.

 

NNM: Internal error. Details: Traceback (most recent call last):
  File "NNM_Integration", line 31, in DiscoveryMain
  File "nnmi", line 2027, in discover
  File "nnmi", line 1955, in discoverNodes
  File "nnmi", line 287, in discover
  File "nnmi", line 218, in _onResults
  File "nnmi", line 1431, in report
  File "nnmi", line 1255, in reportNonRestorableIps
TypeError: 'NoneType' object is not iterable

 

It looks like it connects fine because I see that there are updates being made and new items being added to the uCMDB database. But at some point this message appears.

 

What could go wrong?

 

Regards,

 

Martijn.

3 REPLIES
Frequent Advisor

Re: TypeError: 'NoneType' object is not iterable

Spoiler
 

Hi Dima,

 

I notice that this specific messages appeared in the VMWare Topology Discovery Job last year.

 

http://h30499.www3.hp.com/t5/CMS-and-Discovery-Support-and/VMWare-Internal-Error/td-p/6014603

 

Perhaps the resolution of the issue is somehow similar?

 

Regards,

 

Martijn Krop.

HPE Expert

Re: TypeError: 'NoneType' object is not iterable

The problem is known - http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/LID/QCCR1H93266.

The solution comes in CP13.

Please upgrade and let us know if the problem persist.

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Frequent Advisor

Re: TypeError: 'NoneType' object is not iterable

[ Edited ]

Hi Dima,

 

Thank you very much for your reply.

 

Three remarks:

 

1.

CP13? This is a CP for uCMDB 10.10. We have not planned the upgrade to 10.10 yet. We're running on 10.01. Is there also a CP for 10.01 available which resolves this issue?  We had this integration working on 10.01.

 

2.

I tried to open the link you posted but the url you provided does not work anymore.

"The document you requested cannot be displayed. It may have been moved or archived."

 

3.

In the mean time I opened up a case for this issue at HP Support. The case reference is: 4648734520

 

 

Thanks for your support Dima. It is highly appreciated.

 

Regards,

Martijn Krop.

//Add this to "OnDomLoad" event