HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Web and Unmanaged
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP1920-24 (JG924a) Anyone having succeeded setting up working ACLs?

 
-TM-
Advisor

HP1920-24 (JG924a) Anyone having succeeded setting up working ACLs?

Hi Community, 

I'm struggling setting up my ACLs on a Procurve 1920-24G (JG924a).

I'm trying to separate several VLANs from each other, for security purpose.

VLAN1: 192.168.178.0/24  / IP: VLAN1: 192.168.178.2/24

VLAN410: 10.10.41.0/24   / IP: VLAN1:10.10.41.1/24

Default routing bteween VLANs works. Pings are working on either the Virtual Interface and also on a client.

 

Is it possible to just set up an ACL? Without assigning it to a single port?

Otherwhise I'd try to setup an ACL and assign it to the port which fails without any useful error msg: 

QOS_POLICY_APPLYIF_FAIL Applying or refreshing QoS policy policy1 to interface GigabitEthernet1/0/10 failed.  Reason: Not supported by hardware.

 

How to get more information about why this doesn't work?

1 REPLY
-TM-
Advisor

Re: HP1920-24 (JG924a) Anyone having succeeded setting up working ACLs?

This seems to be the same issue, like in this post without a solution: 

http://community.hpe.com/t5/Web-and-Unmanaged/error-applying-QOS-policy-to-interface-hp-1920-24g/td-p/6825763