Web and Unmanaged
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

configuration issue HP 1910-24G

Meyerhans422
Visitor

configuration issue HP 1910-24G

Hello,

i bought two HP 1910-24G,

i have created two VLAN's (100 and 200) on both switches /SW1 and SW2). All ports are access ports.

Port 1-8 are in VLAN 100 and Port 9-16 are in VLAN 200.

Then i have connected on SW2 Port9 the Router2 which is a cable router. 

 

I can ping  my Access-Points on SW1 which are in VLAN 200, and over this Access-Points i'm able to go into the Internet.

 

If i connect then on SW1 Port 1 an other router the Access-Points on SW1 can't reach the Router on SW2.

 

But I'm able to connect from SW1 into the Internet.

 

 

Thanks for your help

 

Hans-Peter

 

 

P.S. This thread has been moved from ProCurve / ProVision-Based to Web and Unmanaged. - Hp Forum moderator

3 REPLIES
Vince_Whirlwind
Trusted Contributor

Re: configuration issue HP 1910-24G

How are the switches connected together?

What is the subnet for each VLAN?

Where is the default GW address for each subnet?

How do devices in each VLAN get to their default GW?

Meyerhans422
Visitor

Re: configuration issue HP 1910-24G

Hello,

 

each VLAN have a one2one cable.

VLAN 100 is 192.168.1.0/24  default Gateway is on Switch1 x.x.x.1

VLAN 200 is 172.78.64.0/24  default Gateway is on Switch2 x.x.x.1

 

i think i forgot to configure the helper address on the switches

 

i will configure them in the next days, look if this is working then 

 

Thanks

 

Hans-Peter

 

 

Vince_Whirlwind
Trusted Contributor

Re: configuration issue HP 1910-24G

How are the interfaces configured for the link between the two switches?

Have you added both VLANs as tagged to both these interfaces?

WHat does a "show ip route" from both switches tell you?