BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

C7000 chassi unknown device in empty slot1

 
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

As I mentioned in my first post. Disabled the ebipa for server slots.

Well There will be an ip conflict on the network but this wouldn't happen. Of that i'm sure.
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

We had a similar issue, however in our case adding a blade to the slot (8) sometimes was recognized, sometimes was not.

We had HP install a new midplane and did not see the issue again.

good luck
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

hi Cederbeg i have seen this 3 times only


one solution that fixed it was swapping the active oa and the redundant ones so they took each others slots.

On another enclosure downgrading firmware with only one oa in then reseating it and upgrading firmware and reseating again worked.

another time when this did not work a backplane was called for.

post back would like to know..if it works,

goodluck..:)
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

Hey.

HP has exchanged our backplane in the chassi. It didn't help. We will try to change to OA sleve this afternoon to see if that has any effect on the problem.

//Cederberg
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

Hey.

We changed to OA Sleeve and that turned out to be the solution here.

Thanks everybody for your input.

//Cederberg
Highlighted
Honored Contributor

Re: C7000 chassi unknown device in empty slot1

Thanks for sharing the solution :)

BR
/jag

Accept or Kudo