cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Re: OA fw 2.12

 
Highlighted
Honored Contributor

OA fw 2.12

Hi,
It seems that when updating to 2.12, enclosures in same rack connected with interlink cable does not "see" each other anymore... nice feature
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
6 REPLIES 6
Highlighted
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

You are right, .i saw POP up similar to when we get a new mail.it says a message that the enclosure is rebooted.
Highlighted
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

Hi,

are the enclosures still unable to comunicate with eachother, or this happens only during the update?

If it still occurs, did you try celaring the browser cache...

Strange...

Highlighted
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

Even rebooted the OA modules... same thing )=
No connection between enclosures

we are running VC with fw 1.22 in the enclosures.
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
Highlighted
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

Try to do a Refresh topology. it worked for me.

After the upgrade the interlinked OA come up fine.
Highlighted
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

I think is the cable itself, updated another rackfull of enclosures and everything is OK
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
Honored Contributor

Re: OA fw 2.12

It was the cable =)
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi