BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter Location Embedded Firmware N/A

 
Highlighted
Advisor

HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter Location Embedded Firmware N/A



Adapter 2 - HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter
Location Embedded Firmware N/A Status
 

 

 Unknown

 

This is BL460c gen 8 server we upgraded firmware but this is showing as N/A what is the reason for that 

 

Thank you 

 

3 REPLIES 3
Highlighted
HPE Pro

Re: HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter Location Embedded Firmware N/A

Hello,

What is the OS installed in the server?

Are you taling about the NIC firmware status in ILO ?

I believe HPE AMS is not installed, so only its showing as NA.

Let us know if you need any assistance 

Thanks 


I am an HPE employee

Accept or Kudo

Highlighted
Advisor

Re: HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter Location Embedded Firmware N/A

Thanks for the reply 

Solaris OS 

Yes HPE AMS is not installed, so only its showing as N/A 

Highlighted
HPE Pro

Re: HP Flex-10 10Gb 2-port 530FLB Adapter Location Embedded Firmware N/A

Hello,

Thanks for the confirmation. You can safely ignore that is not the error an it does not affect anyway to the server.

If you want to install, you can try installing HPE ProLiant Support Bundle for Oracle Solaris 11 from the below link. the last version developed by HPE was 2016.02.0(19 Feb 2016),

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_a352da4a880d48ec8ae59e0b59

Let me know if you need any more clarification.

Thanks,


I am an HPE employee

Accept or Kudo