ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HPE Proliant D360 G8 & D2600 shelf shows Degraded (Drive Enclosure Port 1E Box1 in degraded)

 
SOLVED
Go to solution
Highlighted
Occasional Contributor

HPE Proliant D360 G8 & D2600 shelf shows Degraded (Drive Enclosure Port 1E Box1 in degraded)

Hello.

I have Proliant D360 G8 connected to D2600 shelf.
in the ILO it shows that the storage is degraded on Drive Enclusure Port 1E Box1 
the D2600 all in green  (except the amber light that shows fault but everything in green ), Fans are working , all the disks in ok, Psu and cache also in green status.

i checked the IML and other than 1777 error and 2 months ago about fans that were replaced 
nothing more than that.

there are no visible HW errors.
anybody has an idea?

3 REPLIES 3
Highlighted
Acclaimed Contributor
Solution

Re: HPE Proliant D360 G8 & D2600 shelf shows Degraded (Drive Enclosure Port 1E Box1 in degraded)

>> (except the amber light that shows fault but everything in green

So there is something wrong.

Run SSA, select physical view, all devices and check the information about the chassis.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Contributor

Re: HPE Proliant D360 G8 & D2600 shelf shows Degraded (Drive Enclosure Port 1E Box1 in degraded)

Hello @Torsten. 

We cant access the SSA (Smart Storage Administrator)we have Esxi installed on the server.

for that we will need to shutdown the VM's and restart.
do you maybe have another idea?

thank you in advance.

 

 

Highlighted
Occasional Contributor

Re: HPE Proliant D360 G8 & D2600 shelf shows Degraded (Drive Enclosure Port 1E Box1 in degraded)

Used the embedded SSA.

found the issue , it was a degraded power supply.

 

thank you for the help.