ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Server not powering on, flashing green power button and red health led

 
Highlighted
Occasional Contributor

Server not powering on, flashing green power button and red health led

After resolving my SPS corruption issue (https://community.hpe.com/t5/proliant-servers-ml-dl-sl/corrupt-sps-on-ml350-gen10-cannot-install-newer-version/td-p/7093825) I went ahead and installed the latest firmware for the SPS with the server powered off.  Installation went fine, confirmed in the iLO all was well and server needed to be powered back on.  Trying to do so, the power LED immediately flashes green and after about a minute the health led flashes red.

Obviously the update got screwed somehow... how can I recover this?  I tried downgrading the SPS back to the previous version but now I keep getting that the "The last attempt to update or upload firmware was not successful. Make sure you are using a valid, signed flash file and try again. If you are attempting to install a component, first upload it to the iLO Repository then add it to the Installation Queue" even though that's what I am doing...

5 REPLIES 5
Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: Server not powering on, flashing green power button and red health led

Did you use this file?

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_8d1148a85dde488ebeec6d6aa4


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Server not powering on, flashing green power button and red health led

Yes I did, I've uploaded it to the iLO repository and run it from there, I've also done a straight "firmware update" selecting the package itself and also with just the .bin file.  I keep getting the warning about the file not being valid.

Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: Server not powering on, flashing green power button and red health led

I suggest to contact HPE support.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Server not powering on, flashing green power button and red health led

Would love to but it's not under a support contract

Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: Server not powering on, flashing green power button and red health led

Who may contact them anyway.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!