ProLiant Servers (ML,DL,SL)

Who Me Too'd this topic

Trle94
Occasional Visitor

[ProLiant DL360e Gen8] NAND Error

 Hello everyone,
I am currently having issues with NAND error, currently error i have is: 
Controller firmware revision 2.10.00 NAND read failure: Media is in a WRITE-PROTECTED state

But it shuffles always.. Let me first tell you fully what have i tried doing, so i upgraded iLo to latest version 2.61 and there was error about NAND I did click 'Format Embedded Flash and reset iLO' after reboot it came up working BUT Intelligent Provision was not working still, so I tried updating it on latest version, after update i started seeing again NAND read failure, now I tried several times clicking 'Format Embedded Flash and reset iLO' it didnt work, then after a while i tried also over HPQLOCFG to run 'FormatFlash' script, which did not do anything, I even tried shuting down server and taking out power cords for few minutes and putting them back.

Here is log from script:

Spoiler

<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='Forcing a format of the partition after the iLO reset.'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>
<?xml version="1.0"?>
<RIBCL VERSION="2.23">
<RESPONSE
STATUS="0x0000"
MESSAGE='No error'
/>
</RIBCL>


Script succeeded

Any ideas what should I do to get it working again, and solve Intelligent Provision?
Looking forward to your answers!

Who Me Too'd this topic