Servers - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't login the UPS ( Q1C17A ) after firmware upgrade to 1.5.7

 
Highlighted
Occasional Visitor

Can't login the UPS ( Q1C17A ) after firmware upgrade to 1.5.7

Hi all,

After firmware update to 1.5.7 version I can't login the UPS ( Q1C17A ), I tried to connect using the serial port, but I couldn't. I tried to change jumper 3 to ON, but it also did not work. There is no serial port on the card, only on the UPS, the card has 03 ports: network, USB and USB-C.

Has anyone managed to to solve this problem?

Thanks.

 

P.S:>Admin :  Post moved as a new topic from UPS Management Module lost password 

6 REPLIES 6
Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: UPS Management Module lost password

This one?

But there is no USB-C ...

AFC0B0548ADB1568685B3196A5EDDA02E1A5A56A_hero

 

See page 79 for serial access:

https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docLocale=en_US&docId=a00044618en_us


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Visitor

Re: UPS Management Module lost password

Hi @Torsten. ,

Yep! I obtained access access througth Micro-B, but I still have he same problem, my credentials do not work. I changed DIP Switch 3 to ON, but the default credential (admin/admin) is not working.

I'm having this problem after updating the firmware to version 1.5.7 (before was version 1.1.2),
How can I restore the card to default factory settings?

Thanks a lot.

Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: UPS Management Module lost password

After power on / reset immediately I get this:

 

RAM test: PASS

IRQ test: PASS

Serial loopback test: PASS

 


HP UPS Management Module
NETWORK INTERFACE PARAMETERS:
The board will obtain IP configuration parameters from the network.
HARDWARE PARAMETERS:

Copyright (C) 2003-2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P.


Unable to obtain a valid network address.

Consult the User's Guide Troubleshooting Section for possible cause.

Press any key in 5 seconds to enter the Service menu.


HP UPS Management Module Service Menu

1. Module Configuration
2. UPS Pass-through
3. Exit

ENTER OPTION: 1

 

This is how it should look like. Do you get this too?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Visitor

Re: UPS Management Module lost password

Hi Torsten,

I was only able to connect through the Micro-B port, so when I restart the card I lose the serial communication.
The Q1C17A card does not have a serial port, it only has an RS232 and USB port on the UPS, but I cannot communicate using these ports.
How did you do the serial access to show the information you showed?

Thank you very much.

Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: UPS Management Module lost password

Please read the chapter

" 3.4.5 Accessing the card through serial terminal emulation"

You get a virtual serial port on your PC and you can access the UPS management card via serial connection (e.g. putty - serial).


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Occasional Visitor

Re: UPS Management Module lost password

Hi Torsten,

Yes, I got serial access via Micro-B, but I am asked for the access credential that does not work with the default credential.
I did access tests using the putty and the teraterm, when I press the restart button on the card I lose communication through the Micro-B. When I see in the Windows Device Manager that the COM port appeared again (card boot) I access it with the putty / teraterm, but it already shows the screen asking for the access credential.

UPSthanks