StoreEver Tape Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP Ultrium 6250 LTFS Mapping problem

 
SOLVED
Go to solution
Highlighted
Occasional Visitor

HP Ultrium 6250 LTFS Mapping problem

Dear all,

I have an external HP Ultrium 6250 LTO-6 Drive with a PCI Sas 9212 4i4e HBA Controller card. Everything is working fine in my Device Manager. When I open the LTFS Software I can format a Tape ein can eject and load a Tape und a can do a mapping. LTFS shows that I have mapped the Drive but the Windows Explorer doesn´t show the drive.

Everything is working fine, but the explorer shows nothing!

Pleas help me.

Best regards,

Dominik

2 REPLIES 2
Highlighted
HPE Pro

Re: HP Ultrium 6250 LTFS Mapping problem

Hi Dominik

Thank you for comming on HPE Commnity Forums

1. Validate if you are using a supported configuration. Check SPOCK / Compatibility Matrix. Refer to HPE Storeopen Standalone software user guide to ensure if they are in a supported environment. 
2. Have you tested using another drive or possibly another server with another supported flavor of Windows OS? If yes which one?

Kindly check the below mentioned links.

https://support.hpe.com/hpesc/public/km/product/1009214665/Product#t=Documents&sort=relevancy&layout=table&numberOfResults=25&f:@kmdoclanguagecode=[cv1871440]&hpe=1

https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docId=emr_na-c04998409

https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docLocale=en_US&docId=c04998414

https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docLocale=en_US&docId=c05386590 


Hope this helps!


Regards
Mahesh202

I work for HPE

Accept or Kudo


[Any personal opinions expressed are mine, and not official statements on behalf of Hewlett Packard Enterprise]
Highlighted
Occasional Visitor
Solution

Re: HP Ultrium 6250 LTFS Mapping problem

Dear Mahesh,

thank you very much for your advice.
In the meantime I have found a “solution“. I have a HP Z400 workstation. I have changed the HBA controller to a HP H222. But with no result.
In the end i have just upgraded to windows 10 an suddenly it worked fine.

Regards,
Dominik