StoreEver Tape Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MSL6030 Upgrade - Strange Problem

 
Highlighted
Occasional Contributor

MSL6030 Upgrade - Strange Problem

Trying to upgrade an MSL6030 with brand new 4Gb FC Interface Card and LTO-4 drives.
Have upgraded host W2003 server with an Emulex FC2143 HP branded card, installed new drives and an e1200-320 4Gb FC card in library.
FC link is active and it does register some activity at startup.
However server is not seeing the library at all.
If I swap the e1200-320 for an old NS e1200-320 we had lying around (obsolete model) it can see the library and drives.
What am I doing wrong?

Neill
3 REPLIES 3
Highlighted
Occasional Advisor

Re: MSL6030 Upgrade - Strange Problem

The old card may have had a config loaded already ?

Did you actually configure the new Interface card ? The configuration (which host sees what MSL device) is kept on the Interface board. So after installing the new board you need to configure it.

If this is a fabric connect, does the SAN Switch see the devices properly ?

best regards,
-Eric
Highlighted
Occasional Contributor

Re: MSL6030 Upgrade - Strange Problem

I found out that I needed to configure the card after posting.

I set card to auto-sense the port and it seemed to do a mapping itself.

Current status is that the HBA can now see the E1200-320 but NOT the robot or tape drives.

Tried it with SCSIPort and Storport drivers.
Highlighted
Occasional Contributor

Re: MSL6030 Upgrade - Strange Problem

Should also have mentioned this is a direct connection from server to MSL. No switch.