StoreEver Tape Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Upgrade DP from 4.0 sp1 to 5.0

 

Upgrade DP from 4.0 sp1 to 5.0

Sup: Data Protector Express v4.00 (build 43064) sp1

Copyright (c) 2008 Hewlett Packard Development Company, L.P.

OS Type : 2
OS Sub Type : 0
OS Version : 6.1
Node Name : DC01
Command Line : C:\Program Files\HP\Data Protector Express\win\x86_64\dpwinsdr.exe
12/03/2010 5:58:18 PM Msg: Failed to load library C:\Program Files\HP\Data Protector Express\win\x86_64\dpwinfkf.dll Last error: 126
12/03/2010 5:58:18 PM Ins: Driver fkf could not be loaded
12/03/2010 5:58:18 PM Error 40 - Module load failure r


what could be the problem?
3 REPLIES 3
Highlighted
HPE Pro

Re: Upgrade DP from 4.0 sp1 to 5.0


Looks like problem with Backup device

Which backup device that's being used ?
OS ?
Backup type ?


If you are using library or 1/8 autoloader, make sure media changer/library and tape drive both are detected fine on the post as well as in device manager.

If they are detected fine.
then follow these steps :
1. Stop all the backup software services.
2. Update the backup device driver and firmware.
3. power cycle the devices
4. restart backup services and Create a new backup job to be run on new media.

Still got issue
test with Native OS backup software
or
Run the Library and tape tool software to identify any problem with HP backup device.

hope this helps,
aftab
I work for HPE
Looking for a quick resolution to a technical issue for your HPE products? HPE Support Center Knowledge-base – Just a Click Away!
See Self Help Post for more details

Accept or Kudo

Highlighted

Re: Upgrade DP from 4.0 sp1 to 5.0

As you said, I have upgraded the firmware.
and I did backup manually. the job has done perfectly and tape also ejected fine.then I have created the scheduled backup. I forgot to insert the tape same day. then I inserted the tape next day morning.but automatically, the tape is ejected immediately.and it is showing " Error 1040: No devices specified or all devices are now off-line " what could be the problem.how can I solve it. please help me
Highlighted
HPE Pro

Re: Upgrade DP from 4.0 sp1 to 5.0

Hi there,

This is due to Media is not selected in the back JOB

You may try these steps to fix the issue :

Open the HP Data Protector Express Software.

Select the Jobs and Media item in the Favorites deskbar.

Expand the Admin folder.

Right-click the corresponding job and select Properties .

In the Properties window of the job, select Devices and Media in the left column.

On the Devices and Media page, highlight the item listed in the Devices box, and select the Delete button at the bottom of this window.

Select the Add button at the bottom of this box.

Expand the Network item (click the + on the left of it).

Expand the name of the computer with the necessary device attached to it (click the + on the left of it).

Select the actual device (highlight it by clicking it once).

Click OK in this window.

Click OK in the backup job Properties window.

hope this helps,
thanks,
aftab
I work for HPE
Looking for a quick resolution to a technical issue for your HPE products? HPE Support Center Knowledge-base – Just a Click Away!
See Self Help Post for more details

Accept or Kudo