HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Comware Based
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

POE on 3100 comware 5 possible problem

 
pattap
Regular Advisor

POE on 3100 comware 5 possible problem

Hi All

I have a problem with a few ports flapping on 3100, I thought it could be related to POE but before making any statements I need to understand some of the POE outputs on comware 5

See the screenshot below 

POE.PNG

1.PNG

I've noticed that those ports I have issues with, 1/0/7 and 1/0/15 change detection status from searching to disabled. Is this expected behaviour? 

 

2 REPLIES
Ian Vaughan
Honored Contributor

Re: POE on 3100 comware 5 possible problem

Hello,

Is there anything different with the port level configuration on these interfaces?

Are they both plugged into the same type of upstream device?

Is there anything common to those two that you don't see anywhere else?

Thanks

Ian

Hope that helps - please click "Thumbs up" for Kudos if it does
## ---------------------------------------------------------------------------##
Which is the only cheese that is made backwards?
Edam!
Tweets: @2techie4me
VoIP-Buddy
HPE Pro

Re: POE on 3100 comware 5 possible problem

Can you post a litte more expanded look at the display poe pse report?  What version of Comware are you runing?  What is the model number of your switch?

What product are you trying to power up on 1/07 and 1/0/15?

Regards,

David