X -query not working

 
Michael Dalanek
Advisor

X -query not working

Hi,

Ive got a PC running standard RedHat 7.0. X works fine.
From my HP workstation if I do; X -query I get a grey screen up but never a login. If I do a -query to any other HP server it works fine.

What do I need to do with my Redhat setup to allow remote X queries to work ?

Thanks.
13 REPLIES 13
Vincenzo Restuccia
Honored Contributor

Re: X -query not working

X -once -query
Michael Dalanek
Advisor

Re: X -query not working


X -once -query doesnt work. Same problem. Any more ideas anyone ?
Vincenzo Restuccia
Honored Contributor

Re: X -query not working

Michael Aos
Advisor

Re: X -query not working

Assuming gnome, you need to modify /etc/X11/gdm/gdm.conf. Under:

[xdmcp]
enable=true

Michael Dalanek
Advisor

Re: X -query not working


Thanks for the replies guys but no good. Tried them all, still only get a grey screen up, no login. Any more ideas ??

Vincenzo Restuccia
Honored Contributor
Michael Aos
Advisor

Re: X -query not working

I suspected the font path would cause him grief (great URL, wish I'd found that a couple years ago!) as well, but it doesn't sound like he's even getting that far.

Have you tried restarting gdm since modifying gdm.conf?
Michael Dalanek
Advisor

Re: X -query not working


Hi,

I have restarted gdm (Iand the PC). Still no joy. Im running the X -query from my HP workstation so surely I need a font server up and running on the PC running RedHat to point to ?? Ive tried pointing to my font server running on my HP but no good. Still same problem - I get a grey X screen up, but no login.

Any more ideas ???
Michael Aos
Advisor

Re: X -query not working

Actually, you need the font server running on an HP-UX box.

The problem was that CDE required some HP-specific fonts and dies without them.

Mike