Simpler Navigation for Servers and Operating Systems
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
Server Management - Remote Server Management
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Java 1.6.0_24 ILO Issue

Rob Buxton
Honored Contributor

Java 1.6.0_24 ILO Issue

Not sure if this is a local issue or wider spread.
When jumping to ILOs in our Blade Infrastructure using the Java version I just end up with a blank screen.
This happens with ILO2 and ILO3. ILO2 updated to 2.05, I'd need to check on the ILO3 ones.

On the ILO3 the Java Icon just cycles round in the init screen and the Java process just stays running.
3 REPLIES
Rob Buxton
Honored Contributor

Re: Java 1.6.0_24 ILO Issue

More investigation.
It looks as though when it's jumping off to the console it always tries to go via our Proxy Server.
It shouldn't as these devices are in the exclusion list, so it seems it's ignoring the exclusions.
If I set Java to be Direct, it then works. Of course that will break updates and the like.
shocko
Honored Contributor

Re: Java 1.6.0_24 ILO Issue

Same problem here. I normally acces the OA from a browser with no proxy settings to avoid this but its inconvenient :(
If my post was helpful please award me Kudos! or Points :)
Deepurple
Occasional Visitor

Re: Java 1.6.0_24 ILO Issue

Did anyone find a solution to this? I'm also having the same issue :(