HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

 
Agent-PW
Visitor

C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

I have a c7000 enclosure which will not allow the OA - Admin account to login including the factory default password. I need to completely reset to default the settings. There are no blades in the server bays. Only has VC-ENet in bay 1 & 2 and VC-FC in bay 3 & 4 - have a virtual connect domain setup. I have tried the reset from OA and holding down for 5 secs no luck!! Just need a total factory reset. Any help is helpful.
5 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

In OA user guide read the chapter

 

Recovering the administrator password

 

 

Recovering the administrator password  

                      If the administrator password has been lost, you can reset the administrator password to the factory default  
                      that shipped on the tag with the Onboard Administrator module. The Onboard Administrator resets a lost  
                      password to Lost Password/Flash Disaster Recovery (LP/FDR) mode. To recover the password and reset the  
                      administrator password to the factory default:  

                      1.         Connect a computer to the serial port of the Active Onboard Administrator using a null-modem cable.  

                      2.         With a null-modem cable (9600 N, 8, 1, VT100), locally connect to the Onboard Administrator.  

                      3.         To connect to the Active Onboard Administrator, use the appropriate terminal window utility for either  
                                 Microsoft® Windows® or Linux.  

                      4.         Press and hold in the Onboard Administrator reset button for 5 seconds.  

                      5.         To boot the system into Lost Password modem, press L. The password appears as the system reboots


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Agent-PW
Visitor

Re: C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

Hi Torsen I have the password but it will not allow me to login. I need to force the config on the OA primary and secondary to be reset manually to defaults... unfortunately im not at the chassis and am relaying this information. Easiet option would be to replace the OA...but we dont have a spare.
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

>> I have the password but it will not allow me to login

 

What is the message you get? Same for ssh?

 

All reset methods need physical presence at the enclosure.

 

You may consider to create a new user via the front panel restore config from USB option, if you like.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Agent-PW
Visitor

Re: C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

You may consider to create a new user via the front panel restore config from USB option How ? Is there an article to follow? Thanks
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: C7000 Enclosure - factory Reset - OA Admin account not loggin in

second post in

 

http://h30499.www3.hp.com/t5/HP-BladeSystem/How-to-deploy-many-enclosures-remotely-without-logging-in-one-at/td-p/6348753#.Vcs3Y_mTOPY


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!