Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OpenCall SS7 links are OOS after creation.

SOLVED
Go to solution
Femi Emmanuel
Occasional Contributor

OpenCall SS7 links are OOS after creation.

Hi,

Please help. I created new SS7 links using HPSS7RMON but all the links are showing out-of service even after physical connection to the E1 links.

What could be the problem?
What is it I might have failed to do?

Thanks.
The Fear of the Lord is the beginning of knowledge: but fools despise wisdom and instruction.
3 REPLIES
Bill McNAMARA_1
Honored Contributor
Solution

Re: OpenCall SS7 links are OOS after creation.

Possible reasons

You have failed to create the links on the remote node.

Stop the Stack and restart it.

You may not have a licence

Your download to the TSCs didn't work

Issue an ss7HwInfo
ss7TscStatus -u X -c Y
u = TSU number
c is TSC number

ss7TscStatus -L
for link status

ss7TscHwInit -f [ -u # ]
usually works...

It works for me (tm)
Femi Emmanuel
Occasional Contributor

Re: OpenCall SS7 links are OOS after creation.

Bill,

Thanks for the response. It gave me the confirmation I needed that I did everything right on the OpenCall path.
It seems the problem is with the physical link and this will be taken care of.

BR//Femi
The Fear of the Lord is the beginning of knowledge: but fools despise wisdom and instruction.
Bill McNAMARA_1
Honored Contributor

Re: OpenCall SS7 links are OOS after creation.

Glad to help!

Later,
Bill
It works for me (tm)