HPE OneView

Re: Firmware baseline not updating all components

 
SOLVED
Go to solution
TobiasS
Occasional Advisor

Re: Firmware baseline not updating all components

Hello together,

on our side, we have the same problem with OneView 5.40.00-0423953 and the newest SPP2020.09 on  DL Gen10 servers too.

Last time I added a new SPP, I had this problem and could fix it be removing and adding the SPP's again, like others described here and also in this Advisory: https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docId=a00096139en_us&docLocale=en_US

But I don't want to go this way again, especially since some people have already written here that it didn't help them.

DL G9 works fine, but with iLO4 it is a completely different situation.

Please keep us informed if there are some new information.  In my opinion, the problem has existed for too long and make a lot of trouble for importing server systems.

Regards Tobi

 

 

 

3 REPLIES 3
Rhythm596
Frequent Advisor

Re: Firmware baseline not updating all components

Hi @TobiasS

What is the OS installed on the hosts? 

Could you provide a screenshot of the error you are receiving? 

 

TobiasS
Occasional Advisor
Solution

Re: Firmware baseline not updating all components

Hi,

the post was a mistake from my side. I tried to add a post to this discussen https://community.hpe.com/t5/hpe-oneview/firmware-baseline-not-updating-all-components/m-p/7106063#M5744 , but at the end I opend a new one.

The post from BSTRD  helped me to fix the problem at the moment. I wili post it in the other discussion, so this could be closed.

But to answer your question, I had problem with VMWare 6.7 ESXi

Thank you and stay healthy

Tobi

Rhythm596
Frequent Advisor

Re: Firmware baseline not updating all components

Hi @TobiasS , 

No worries. 

Great to hear that your issue is resolved. 

Have a good day.