ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

220-Runtime Cache Accelerator Failure

Sejo
Occasional Visitor

220-Runtime Cache Accelerator Failure

Hi

I have a Proliant DL76oG2, We get the following error:

POST Error: 220-Runtime Cache Accelerator Failure -----ACTION---- Contact Service 9/30/2006 9:53PM 9/30/2006 9:53PM 1

3 POST Error: A Critical Error occurred prior to this power-up 9/30/2006 9:53PM 9/30/2006 9:53PM 1

4 ASR Detected by System ROM 9/30/2006 9:52PM 9/30/2006 9:52PM 1

5 Accelerator Cache Memory Parity Error (Socket 1) 9/30/2006 9:48PM 9/30/2006 9:48PM 1

6 Processor Correctable error threshold exceeded (Slot 2, Socket 1)


We have contact HP to explain the problem and they have sent a replacement the 278466-001(Processor Memory Module), but after install the replacement we continue geting the same problem

We have checked the Forums and we found http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=808351&admit=-682735245+1160558474250+28353475

But they do not provide a solution
3 REPLIES
Rajashekar Chintakunta
Honored Contributor

Re: 220-Runtime Cache Accelerator Failure

Hi Sejo,

Try replace the system mid-plane with Spares #316747-001 and check if that helps.

Regards,
Raj.
ramesh_naik_
Esteemed Contributor

Re: 220-Runtime Cache Accelerator Failure

Hi Sejo,

Try one of the following options:

1. F9 during bootup and set cache accelerator corrected
2. Clear NVRAM and check.

If it gives the error again, replace cache module

Hope this answers!!!!

Regards,
rmn
patrick haynes
Frequent Advisor

Re: 220-Runtime Cache Accelerator Failure

i had a dl740 g1 with the same problem, i went into the bios, marked the set cache accelerator corrected (went from red highlight to black or blue,not sure cuz i went via ilo) and cleared nvram and it worked. no more post error and this also fixed systems management homepage (it didn't show any items and gave me errors when i logged in and browsed around), now i can see all items in the systems management homepage and no errors, one note is that the IML got cleared from doing (i am guessing) clearing the nvram.