General Feedback and Suggestions
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

 
Highlighted
Acclaimed Contributor

Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

Dear all,

 

from time to time I receive the following message when loading a page of the forums:

 

 

413 - Request Entity Too Large

The requested resource
/t5/forums/recentpostspage/category-id/itrc-122/post-type/message
does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.

 

 

 

What's wrong?

 

 

The URL was for example

 

http://h30499.www3.hp.com/t5/forums/recentpostspage/category-id/itrc-122/post-type/message

 

 


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
21 REPLIES 21
Highlighted

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

I got that too with firefox 17.0.1.

I forgot what I did to make it go away?  I probably nuked all of my cookies by mistake?  Or just the ones for h30499.www3.hp.com?

 

One problem I still have is that I can't logon after I time out.  After entering my password, I get a blank page.

This time I fiddled with firefox's history and I've deleted the bare minimum.  It is one evil cookie:

QSI_HistorySession

The Content: string is very long with multiple URLs concatenated with "|".

 

After I nuke the cookie, a Reload from the blank page, gets it logged in.

Highlighted
Honored Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

i got that too with chrome.

I think it's downtime which throws this error when html page is trying to send a POST method and web server could not respond on time or took too long.

Highlighted

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

I'm still having problems logging on from HP Passport.  Removing the evil QSI_HistorySession cookie always fixes it.

But just now, a few minutes after I logged on, I got 413.  Removing the evil QSI_HistorySession cookie fixed that too.

 

Now, the value of the Content field is only 1804 bytes long.  It has about 16 URLs in it.  And they seem to be the last N topics and boards that I clicked.

Highlighted
Honored Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

I have problems logging in with google-chrome too. Clearing cache fixes it. Come to a blank page with the URL http://h30499.www3.hp.com/hpeb/hp_sso?action=login&hpappid=LITHIUM-2&referer=http://h30499.www3.hp.com/t5/Storage/ct-p/itrc-120&lang=EN&cc=EN
Highlighted
Honored Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

Got this problem in Chrome too as of late, very annoying. Been working fine for 2 years and suddenly starts giving me the error message a few weeks ago.

 

The same error seems to have been up in on this forum a few times before, as early as 2009, affecting different browsers.

 

Anyone got a permanent fix? Clearing cookies every day won't fly.

---
CCIE Service Provider
MASE Network Infrastructure [2011]
H3CSE
CCNP R&S

Highlighted

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

>The same error seems to have been up in on this forum a few times before, as early as 2009

 

Probably completely different, since it is now using Lithium.

 

>Clearing cookies every day won't fly.

 

Just the one cookie.  :-)

Highlighted
Honored Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

>Just the one cookie.  :-)

 

Hah yeah well, thats one too much.

---
CCIE Service Provider
MASE Network Infrastructure [2011]
H3CSE
CCNP R&S

Highlighted
Acclaimed Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

From today i have another problem: When entering text the formating is completely gone, no new line etc. I cannot edit my posts, a click brings me to the top of the page only.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Highlighted
Honored Contributor

Re: Problem loading pages - 413 - Request Entity Too Large

The same thing happened to me in this thread on Monday:

http://h30499.www3.hp.com/t5/General/Unable-to-log-in-to-a-user-account/m-p/5924483

 

A few hours later I could go back and fix it. (It was message 13 in this thread, if it helps any.)

 

I noticed that the formatting "toolbar" was missing, but tried to post anyway. The result was a post with no line terminators at all: apparently the entire post was formatted as a single long line of text.

 

(Edit: Firefox 17 on Linux, here.)

MK