HPE Blog, Hungary
1776979 Tagok
2179 Online
109061 Megoldások
Új cikk
BloggerHPEHU

Szakmai életműdíjat kapott Zeisel Tamás

Az idei Hungarnet Networkshop konferencián HUNGARNET Díjban részesült kollégánk, Zeisel Tamás, a hálózat műszaki fejlesztése terén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Hungarnet díj 2024Hungarnet díj 2024

Az elismerés több szempontból is különleges: Tamás attól a szakmai közösségtől kapta ezt, a csupán kétévente kiosztott díjat, amely eddig kizárólag az egyetemi élet aktív szereplőit díjazta, így kollégánk az első a versenyszférából, akit Hungarnet Díjjal jutalmaztak.

Zeisel Tamás, HPEZeisel Tamás, HPE
 
Zeisel Tamás kereken 30 éve, 1994-ben tartotta az első előadását ezen a szakmai rendezvényen, majd 2000-től minden évben előadott a Networkshop konferenica sorozatban. Előadásai közül a legtöbb megtekinthető a Networkshop konferenciák videótárában.
 
A díjat az alábbi elismerő szavak kíséretében vehette át:

"Zeisel Tamás egész szakmai pályafutása során akár egyetemi, kutatóintézeti vagy profitorientált cégek munkatársaként dolgozott, mindvégig küldetésének tekintette, hogy az általa szerzett szakmai információkat megossza a hazai szakemberek közösségével. Több évtizedet átfogó, széleskörű és kimagasló szakmai tudásával nem csak azokat a vállalatokat, intézeteket segítette, amelyeknek élvonalbeli hálózati és adatközponti megoldásokat tervezett, de fiatal mérnökök egész nemzedékét is segítette munkatársként és diplomamunkát írók szakmai konzultánsaként."

„Ettől a számomra fontos szakmai közösségtől ilyen szintű szakmai elismerést kapni: óriási megtiszteltetés számomra!” – mondta Zeisel Tamás a díj átvételét követően. Tamás elmondása szerint az áltla képviselt alapos, igényes, szakmai alázatra és tudományos kíváncsiságra épülő szemlélet kikopóban van a mai vállalati életben. Reméli, hogy ennek a nézőpontnak a gyakorlati pozitívumait be tudta mutatni kollégáinak a HPE életében. Reméli, példája jó termőtalajra talál és a jövőben értékteremtő képességgé válik.  

Zeisel Tamás NETWORKSOP 2024 alkalmával tett nyilatkozatai

Miért fontos, kitől kapunk díjat?

Miért is jó a Networkshop? - Networkshop 2024

 

0 elismerés
A szerzőről

BloggerHPEHU