Server Management - Remote Server Management
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ILO 3 Remote Console No Video issue

 
Highlighted
Advisor

ILO 3 Remote Console No Video issue

I have a DL580 G7 with ILO 3, when it boots into the OS I get a black screen and no video reported.  I do have a valid advanced licensed applied, the java console reports at the bottom Connected Video_suspended.

22 REPLIES 22
Highlighted
Honored Contributor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

How about the .NET Remote Console? Same issue?



__________________________________________________
If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
Highlighted
Advisor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

Yes its the same.

Highlighted
Honored Contributor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

What OS is this?  What screen resolution are you using?




__________________________________________________
If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
Highlighted
Advisor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

The OS is Windows 2008 R2 Enterprise 64bit, the screen res should be 1152 x 864

Highlighted
Occasional Visitor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

Hello --

 

I too have this problem; with the Integrated Remote Console it reports "No video". With the Java Integrated Remote Console it reports the "No video" also, although I have seen video suspended message once too.

 

The remote server is HP DL580G7 with ILO3 using ILO firmware 1.20 from March 14, 2011.

 

I have tried to connect from : WinXP_SP3 with IE8 and Win7_SP1 and IE9.

 

 

 

Highlighted
Occasional Collector

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

I have exactly the same issue. Couldn't find anything about this beside this post...

Was issue solved ? How ?

 

Thanks for your help,

 

Ben

Highlighted
Regular Advisor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

I had the latest ATI driver installed, had the same issue, no video.  Rolled it back to use a microsoft generic video driver and ILO3 remote console now displays video.

 

I tried ILO3 firmware 1.25 and 1.20, only RDP would work.  No video from Dameware or ILO console.  As soon as I rolled back the video driver to use a microsoft standard vga adapter, video came right back.

Highlighted
Honored Contributor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

How about the ATI video driver that we include with PSP (ProLiant Support Pack)?



__________________________________________________
If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
Highlighted
Visitor

Re: ILO 3 Remote Console No Video issue

I have 2 units of DL380 G7 with iLO 3, I can not access it from outside network,

error message:java connection timeout and .NET no video.

Firewall port opened: 80,443,23,22, 17988.

With the above ports opened the DL380 G5 with ILO 2 on the same subnet can access form outside network.

 

Remarks: Tried the iLO 3 firmware 1.20 and 1.25 both can not work.