ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

iLO webpage seems to fail to load at time, iLO reset fixes it

 
Highlighted
Valued Contributor

iLO webpage seems to fail to load at time, iLO reset fixes it

Guys,

Does anyone else get this. I seem to get it on quite a few differnet versions of iLO, so i can't see a trend, but basically the iLO for one server will work one day, and then i'll see an error in OneView saying unsable to commniucate with server. And when i try to load the web page, i get nothing is displayed. 

I've found I can 99% of the time putty to the iLO, and from there i can do a cd /Map1 and then reset.

This normally makes ther server connect to oneview again and the webpage now loads as well.

Ideally i'd like not having to do this too otfen, any ideas why this is failing? I've not seen others complain about this, so it makes me wonder if its something on my network that could cause the webpage part of the iLO to fail

Thanks

1 REPLY 1
Highlighted
Frequent Advisor

Re: iLO webpage seems to fail to load at time, iLO reset fixes it

Hello Cesar 

Thank you for writing to HPE Community support team. 

From the description it looks like that the issue needs to be investigated deeply based on logs from OneView and Network teams of Ours. 

Hence I request you to kindly log a support case with HPE Technical teams and supply them the logs for further decoding and help. 

Thank you 

 


I am an HPE Employee

Accept or Kudo