ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

 
SOLVED
Go to solution
Highlighted
Advisor

PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

Hi.
Server is running on Windows server 2016

At power on state without HDD, all iLO State is green and normal,

At power on state (mean; server is running with HDD and OS is running,) then shutdown from server ‘OS,

Found stopping at shutting down OS screen and Health led is red status.

When check iLO, I found the critical alert at IML log.

Andthen we decided to change the systemboard. After replaced the systemboard the alerts and error messages is still. What happened on this server?
4 REPLIES 4
Highlighted
HPE Pro
Solution

Re: PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

Hi,

I would suggest updating BIOS and other firmware's like, Storage, iLO etc.
You may also refer to these two post's for more information.
https://community.hpe.com/t5/ProLiant-Servers-ML-DL-SL/DL380-Gen9-win-server-2008-R2-Stuck-shutdown-screen/td-p/6889278
https://community.hpe.com/t5/ProLiant-Servers-ML-DL-SL/PCI-Bus-Error-Slot-0-Bus-0-Device-0-Function-0/td-p/4736039


Thank You!
I am an HPE Employee

Was the post useful? Click on the white KUDOS! Thumb below.  Kudos is a way of saying thank you to a post.
Useful Links for ProLiant Servers


I work for HPE

Accept or Kudo

Highlighted
Advisor

Re: PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

The only possible way is to install Windows Server 2008? I now have to work with Windows Server 2016 now.
I updated the SPP 09/2018 now on the server, but the problem is still unresolved

Highlighted
Advisor

Re: PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

Hello Masoud, did You manage to solve the issue?

Highlighted
Occasional Visitor

Re: PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0) DL360 G9

Hello,
Did you find the solution to your problem ?
We have reinstalled a DL360 Gen9 with Server 2019, we have applied the SPP 2020.03 and now from time to time we have, when performing a reboot, a blue screen (Unexpected Kernel Mode Trap) and the IML logs the error 'PCI Bus Error (Slot 0, Bus 0, Device 0, Function 0)'

All the firmwares are up to date and Windows is fully patched.
Any advices ?
Thanks

Marc