Server Management - Remote Server Management
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

 
Highlighted
Frequent Advisor

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

It seems to me that HP has NOT addressed this problem at all? What does it take for them to do so? I'm sticking to ver 1.8 for now. I'm not even going to try the new version 1.11.0
Highlighted
New Member

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

I have the same problem. I am going to disable the ASR so it will not bring the server down.
Highlighted
New Member

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

I also see this, but on 32 bit Windows 2003. Server is a DL585 G2. I went back to Sys Mgmt Driver 1.8 (from PSP 8.15) and we will see if it stops the Event Log message. I have had two ASR reboots but it is not yet fully proven they were related to this driver.
Highlighted
New Member

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

I have two blade(bl460c) with same problem, one 32bit Windows 2003, another 64bit. 1.8 and 1.11 management driver does not solve this problem. I had to disable the ASR.
Highlighted
Frequent Advisor

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

1.8 did not solve my problem until after a cold reboot of the blade! It's been working now without any problems since I went back to 1.8!
Highlighted
Trusted Contributor

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

HP just sent out an advisory on this problem the other day:

http://alerts.hp.com/r?2.1.3KT.2ZR.%5fKSjA.D7gIwE..N.H8f0.1qcU.bW89MQ%5f%5fCVfWFNX0

They say to upgrade to 1.11 in the article. I haven't tried it yet, but based on those who have tried it here already, doesn't appear to fix the issue. Staying at 1.8 for now I guess.
Highlighted

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

I have a NLB-cluster with 2 BL460c running 64bits w2003 and have the same problem i've tried 1.8, 1.9 and 1.11 and the problem still exist. Now i'm trying cold reboot and hopefully the problem is solved for the moment.
Highlighted

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

No ASR after cold boot on my two servers 17/4. Event 57 hpqilo2 still coming up on one of the servers although the 2 servers have identical firmware & drivers.
Highlighted
Occasional Visitor

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

I am running Win2k8 Std 64bit on a BL465c G5. I to am having the same issues with ASR's and the attempts as all the others above have been done with no resolution.

Just a question but everyone who are getting these ASR, are you running SIM (Insight Manager) Version 5.3 (with hotfix)?
Highlighted
Occasional Advisor

Re: BL460c ILO2 problem after firmware (ROM flash) upgrade to 1.70

Just a question but everyone who are getting these ASR, are you running SIM (Insight Manager) Version 5.3 (with hotfix)?

YES we are and I've applied the new version and my BL685c are still rebooting.